fbpx

Wellness King är en återförsäljare av DenForm spabad

På Wellness King kan du räkna med att få hjälp och råd från professionell personal. Vi stödjer den sunda, nordiska livsstilen med utomhus spabad i skandinavisk kvalitet.

DenForm spabad är designade för Skandinavien – framställda av de starkaste materialen, toppisolerade och lätta att underhålla. En tidlös design och solida material säkrar att du kan ha glädje av ditt utespa i många år.

Ditt välmående börjar här

Vi menar att wellness och spabad är för alla, därför håller vi låga priser men bibehåller en hög kvalitet. Vi har den största utställningen med DenForm-spabad i Sverige.

En trygg handel

När man överväger att köpa ett spabad, är det viktigt att tänka bortom produkten. För oss är din trygghet och säkerhet viktig. Här får du mer än en snygg design och en produkt med lång livslängd. Vi lägger också stor vikt vid service – även efter att du har installerat ditt nya spabad.

  • Vi har utbildad personal som kan hjälpa med råd och vägledning
  • Du kan ingå ett serviceavtal för extra säkerhet
  • Vi har samtliga reservdelar på lager

DenForm spabad

DenForm är Nordens största leverantör av utomhus- och inomhusspabad. Med egen fabrik och ett bra servicekoncept hittar du en kompetent leverantör med teknisk expertis.

DenForms spabad har hjälpt kunder i hela Europa till en bättre livskvalitet sedan 1979. Vi har kunder som bor i allt från slott och gods till barnfamiljer som bor i radhus. Det nordiska vädret är rått, våra spabad är tillverkade för att tåla att stå ute i frost, vind, regn och sol.

DenForm spabad är framställda av de starkaste materialen, de är toppisolerade och lätta att underhålla. Det resulterar i, att det är tillräckligt med ett 3 kW värmare. Det håller både inköpspriset och driftsomkostnaderna nere.

Lågt pris men hög kvalitet

Vi har gjort det till vårt varumärke att leverera den bästa kvaliteten och bra design till vänliga priser. Det är inte svårt att hitta spabad i bra kvalitet. Men hos Wellness King får du bra kvalitet till överraskande låga priser. Vi kompromissar varken med material, isolering, utrustning eller med service.

Image
Image
Image

Vi höjer din livskvalitet